תעשיית האפייה והקונדיטוריה הינה תעשייה מדויקת ביותר. שקילת חומרי הגלם השונים טרם אפייתם הינה תהליך חשוב ביותר בדרך לאפייה נכונה ומדויקת. נוסף על הדיוק הנחוץ בעולם האפייה, המשקל במטבח חוסך בכלים. תוכלו לשקול את חומר הגלם הרצוי בקערה, להוציא, ולהכניס את חומר הגלם הבא ללא צורך בריבוי בכלים אשר יגזלו בהמשך מזמנכם היקר. כיום, ניתן למצוא מגוון רחב של סוגי משקלים בשוק, מומלץ לבחור במשקל דיגיטלי ועל כן לוודא כי גודל המשקל עונה על הדרישות האישיות שלכם.